Forumregler

Läs detta innan du postar. Här är de regler som gäller för att posta i forumet.

Moderator: sitetips

sitetips
Site Admin
Inlägg: 538
Blev medlem: tis maj 10, 2005 10:43 pm

Forumregler

Inlägg av sitetips »

Det är i forumet inte tillåtet att göra reklam för din egen webbsida, sidor som bryter mot svensk lag, är stötande eller oseriös MultiLevelMarketing (MLM).

Är du med i ett program där du kan värva andra, är detta endast tillåtet att posta din länk i downline-forumet.

Genom att registrera dig som ny användare accepterar du att det är otillåtet att publicera innehåll som bryter mot svensk lagstiftning. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad om reglerna osm gäller, och om du trots allt bryter mot reglerna riskerar du att utan förvarning bli avstängd på obestämd tid, samtidigt som din Internetleverantör kan komma att kontaktas. IP-adresser från alla inlägg och personliga meddelanden sparas för säkerhets skull.

Du accepterar att administratörer och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga inlägg var som helst och när som helst, till hänsyn av ovanstående villkor. Som användare går du med på att allt du skriver sparas i en databas. All informationen i databasen är sekretessbelagd, skyddas och kommer inte att spridas utan ditt godkännande.

Cookies används för att spara information på din dator. De används för att förbättra och underlätta ditt användande. E-postadressen du anger används för att aktivera din registrering och för att skicka nytt lösenord till dig om du skulle glömma bort det. Sitetips förbehåller sig också rätten att skicka epost till medlemmar i forumet.