affiliate till global domains international ( website.ws )

Disskutera affiliateinkomster och andra annonseringsmöjligheter på internet.

Moderator: sitetips

sitetips
Site Admin
Inlägg: 531
Blev medlem: tis maj 10, 2005 10:43 pm

affiliate till global domains international ( website.ws )

Inlägg av sitetips » lör nov 28, 2009 11:17 pm

Som affiliate till Global Domains International som är ett amerikanskt företag som erbjuder .ws domäner, hosting på deras webbhotellet, och tillgång till deras websitebuilder 2.0 för att designa en hemsida.

Som affiliate till GDI får du dessutom automatiskt möjligheten att tjäna pengar genom att värva andra. Och du får även betalt för alla som de värvar. I fem led under dig. Multi level marketing när den är som bäst. Det är inget pyramidspel eftersom det hela tiden är en produkt du handlar med. Visserligen går det att hitta billigare domäner och webbsidor, men det finns fortfarande många bra generiska domäner under .ws

Du tjänar 1 dollar/månad per person du rekryterar, och som de i sin tur rekryterar i upp till 5 led så att om de du har rekryterat i sin tur rekryterar några personer så kommer du att tjäna en dollar/månaden på de personerna också.

Så om du rekryterar fem personer, som i sin tur rekryterar fem personer var så kommer du att tjäna 25dollar/månaden. På det viset fortsätter det i sammanlagt fem led under dig. I det tredje ledet kommer du tjäna 125 dollar/månaden, i det fjärde 625$/mån och i det femte 3125$/mån.

Domänen, hosting och website-builder kostar bara 10 dollar per månad. Och du kan prova gratis i 7 dagar utan förpliktelser.

Läs mer
http://website.ws/inkomsten